Nieuws vanuit het team

Sophie Akkermans heeft besloten om per 1 januari 2023 het tandartsenvak te verlaten. Wij willen Sophie hartelijk danken voor haar inzet in de periode dat ze bij ons werkzaam was.

Per 1 december 2022 is Laura de Laat in de praktijk gestart als tandarts in opleiding. Laura zal binnen enkele maanden afstuderen en werkzaam zijn op woensdag en donderdag. Wij zijn erg blij met de komst van Laura binnen ons team.

Per 1 september hebben we helaas afscheid genomen van tandarts Simone Cuijpers. Simone gaat starten met een nieuwe opleiding aan en zal zich volledig richten op orthodontie. Wij vinden haar vertrek erg jammer maar wensen haar heel veel succes. Daarnaast mogen wij Lenna Pennings en Sophie Akkermans verwelkomen in ons team. Lenna start als tandartsassistente in opleiding en zal met name aan de balie en aan de stoel aan het werk zijn. Sophie is onlangs afgestudeerd als tandarts en komt vanuit deze functie ons team versterken.

Wij wensen hen beiden heel veel succes en werkplezier bij ons in de praktijk.

Sinds kort werkt Nabila als preventie-assistente in de praktijk. Nabila is in opleiding voor mondhygiëniste en mag ingezet worden als preventie-assistente en als assistente aan de stoel. Nabila zal zich op het gebied van preventie dan ook met name richten op uitleg, voorlichting, poetsinstructie bij zowel kinderen als volwassen en het reinigen van een gebit met een PPS score van 1 en 2.

Eind mei hebben wij afscheid genomen van Gerry en Marijke. Na een jarenlang dienstverband gaan zij beiden van hun welverdiende pensioen genieten. Wij wensen hen beiden veel geluk!

In de afgelopen maand hebben wij Thymen Naaktgeboren als tandarts en Hosniya Qaderi als mondhygiëniste in ons team mogen verwelkomen. Wij wensen hen beiden veel succes en werkplezier bij ons in de praktijk.

Op 1 januari 2021 is de tandartsenpraktijk overgedragen aan mevrouw Simone de Jonge, dochter van voormalig praktijkeigenaar mevrouw Anneloes Heck. Mevrouw Heck zal nog binnen de praktijk werkzaam blijven. 

Mocht u de afgelopen jaren onder behandeling zijn geweest bij tandarts Marjolein de Koning of tandarts Michelle van de Voort dan willen wij u via dit bericht laten weten dat zij beiden een nieuwe uitdaging aan gaan. 

Marjolein de Koning zal full time de opleiding Orthodontie gaan volgen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en voor Michelle komt haar droom uit om een eigen praktijk te gaan starten in de omgeving van Nijmegen. We gaan deze prettige collega’s missen en wensen ze zeer veel plezier en succes met hun toekomstplannen!

Wanneer u voorheen een afspraak bij een van deze tandartsen heeft gehad treft u de volgende keer een ander gezicht binnen onze praktijk.