Nieuws vanuit het team

In de afgelopen maand hebben wij Thymen Naaktgeboren als tandarts en Hosniya Qaderi als mondhygiëniste in ons team mogen verwelkomen. Wij wensen hen beiden veel succes en werkplezier bij ons in de praktijk.

Op 1 januari 2021 is de tandartsenpraktijk overgedragen aan mevrouw Simone de Jonge, dochter van voormalig praktijkeigenaar mevrouw Anneloes Heck. Mevrouw Heck zal nog binnen de praktijk werkzaam blijven. 

Mocht u de afgelopen jaren onder behandeling zijn geweest bij tandarts Marjolein de Koning of tandarts Michelle van de Voort dan willen wij u via dit bericht laten weten dat zij beiden een nieuwe uitdaging aan gaan. 

Marjolein de Koning zal full time de opleiding Orthodontie gaan volgen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en voor Michelle komt haar droom uit om een eigen praktijk te gaan starten in de omgeving van Nijmegen. We gaan deze prettige collega’s missen en wensen ze zeer veel plezier en succes met hun toekomstplannen!

Wanneer u voorheen een afspraak bij een van deze tandartsen heeft gehad treft u de volgende keer een ander gezicht binnen onze praktijk.