Onze werkwijze – Tandartsenpraktijk Dinther – Heeswijk-Dinther

Onze werkwijze

Tandartsenpraktijk Dinther is een praktijk voor algemene tandheelkunde. Maar algemeen is het hier zeker niet: wij zijn namelijk van alle markten thuis!

 

Preventieve zorg
Voorkomen is beter dan genezen. Dat hebben wij vroeger goed in de oren geknoopt. Jouw mondgezondheid staat bij ons centraal en daarom werken we met een team mondhygiënisten en assistentes die je adviseren hoe jij jouw gebit en tandvlees in topconditie kunt houden.

Specialistische tandzorg
Elk gebit heeft een verhaal. Zijn eigen verhaal. Dat vraagt om expertise. De tandartsen van Tandartspraktijk Dinther hebben stuk voor stuk een breed scala aan specialismen opgebouwd door de jaren heen. Op het gebied van kroon- en brugwerk, prothetiek, esthetiek, wortelkanaalbehandelingen en implantologie staat Tandartsenpraktijk Dinther dan ook hoog aangeschreven.

Wil je weten waar onze tandartsen in gespecialiseerd zijn? Check dan het kopje TEAM op deze website.

Kinderen
Naar de tandarts gaan kan voor kinderen best spannend zijn. Ken je dat gevoel nog? Maar geen zorgen: de kinderen zijn bij ons in goede handen. Met veel uitleg en geduld proberen we de behandelingen zo kindvriendelijk mogelijk uit te voeren. We zijn immers allemaal klein geweest!